FŐOLDAL   DANUBIA TUDÁSBÁZIS   SZERZŐK  KÖNYVEK   AJÁNLOTT ELŐADÁSTÉMÁK   KAPCSOLAT

(+ 36 1) 411-8886
LPetho@danubia.hu

Pethő Levente

szellemitulajdon-kezelési tanácsadó
partner
okl. közgazdász

Pethő Levente elsősorban az innovációhoz és szellemi tulajdonokhoz kapcsolódó üzleti folyamatok területén segíti a DANUBIA cégcsoport ügyfeleit, így számottevő tapasztalatra tett szert a szellemi tulajdon menedzsment folyamatok kialakításában és javításában, technológia transzferben és a szellemi tulajdonok piaci hasznosításához tartozó szakértői feladatokban. Nagyszámú szellemitulajdon-értékelési projektet vezetett, amelyek között megtalálhatók transzfer árazási, számviteli, befektetés előkészítési és tranzakcionális célú megbízások, számos iparágból és szellemi tulajdon formára vonatkozóan. Ezek mellett számos vállalkozás és konzorcium K+F projektjének tervezésében és képviseletében vett részt az SZTNH előtt folyó K+F minősítési eljárásokban.

2012 óta a DANUBIA IP Kft., illetve a DANUBIA Kft. munkatársa, amely évben a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala előtt iparjogvédelmi szakképesítést szerzett középfokon, és az Európai Bizottság által alapított European Innovation Management Academy képzésén tanácsadói minősítést szerzett innováció menedzsment területen. 2017-től a Danubia IP Kft. operatív feladatokért felelős cégvezetője.
2011-2012 között gyakornokként, majd tanácsadóként dolgozott a Poziteam Kft. tudásmenedzsment tanácsadói csapatában.

Levente gazdálkodáselméleti szakirányú közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán, gazdálkodási és menedzsment alapszakon szerezte 2011-ben. Szervezetalakítás és folyamatszervezés szakirányú közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen, vezetés és szervezés mesterszakon szerezte 2014-ben.

Nyelvtudás:
angol, német

Szakmai tagságok
Főbb szakterületek

1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 16.
central@danubia.hu
+36 1 411 8700

1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 16.
danubiaip@danubia.hu
+36 1 411 8880

1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 16.
office@danubialegal.hu
+36 1 411 8875